Studiranje u Varaždinu

Moderan kampus

Smješten samo par minuta od centra ovog baroknog grada, studentski centar Varaždin ima razne sadržaje potrebne i važne studentima tijekom studija u Varaždinu, od usluga povremenog zapošljavanja studenata u Student servisu i prehrane u Studentskom restoranu do multimedijalnog prostora Studentskog kluba. U sklopu Centra nalazi se i studentska ambulanta, samoposlužna praonica veša, te ostali popratni sadržaji za rekreaciju i zabavu kao što je fitness park na otvorenom, veliko spremište bicikla, mali gym sa spravama za vježbanje, glazbena soba s instrumentima…

Varaždin kao grad

Varaždin je grad u sjeverozapadnoj Hrvatskoj smješten uz obalu rijeke Drave, povijesno, kulturno, obrazovno, gospodarsko, sportsko i turističko središte Varaždinske županije, najstarije županije u Hrvatskoj. Nalazi se na raskrižju četiriju velikih, povijesnih regija: Štajerske, Zagorja, Međimurja i Podravine.

Više zanimljivosti te informacija o gradu Varaždinu pronađi na slijedećem linku

Priroda oko Varaždina

Boravak u prirodi doprinosi dobrobiti, boljem raspoloženju te učenju. Oko Varaždina mnogo je prekrasnih šuma, brežuljaka i lokacija koje tijekom svojeg studija možete obići, a naš studentski zbor organizira i studentske izlete gdje sa svojim kolegama možete posjetiti neke od tih prirodnih ljepota.